20 October, 2011

HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya



Minat ni bermula sejak aku terbaca di akhbar pasal blogger. Pastu bila aku men tenet (Internet), aku terjumpa blog cerpen dan novel iaitu  http://penulisan2u.blogspot.com. Aku yang memang minat mengarang dan penulisan ,  tetiba terdorong untuk wat blog. Aku bermula dengan wat blog tahun 2008.Tapi tak aktif la.Biasa2 je sbb baru belajar. Still lagi masih belajar sehingga ke hari ini.Pada aku dunia blogging ni masih banyak yang perlu tahu dan amik tahu.


Pendorong ? tiada.. tapi yang memberikan semangat ramai gak.Walaupun diorang sume tak tau bahawa DIORANG LA YANG MEMBERI SEMANGAT SEBAB AKU SELALU TERJAH BLOG DIORANG ..hehehe


Diantara yang selalu aku terjah  :

1.http://www.hasrulhassan.com ( banyak info dan tunjuk ajar)
2. http://www.ailylrozanna.com/ ( entry dia menarik )
3.http://peliks.blogspot.com/ ( Perwatakan dia best. gila2 dan sempoi )



Jari tu tekanla kt cni :) www.tips-fb.com

6 comments:

HafizRahim said...

Singgah dari entry yang sama

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Segmen HasrulHassan.Com - Inilah blog saya"

salwaismail said...

Salam perkenalan. Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

http://salwaismail.blogspot.com

eyryn said...

ryn singgah cnie dari segmen same..hehe..
teruskan b'blogging dear !
jowm singgah blog ryn :)

Ms Ef Abas said...

Jalan-jalan ambik angin lepas keje dr segment HH.

blog #13, list #1.

bila lah ilham nak mencurah2 ni...

masz86 said...

Singgah dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-blog-saya.html

Amalina said...

Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html