12 November, 2011

Segmen: HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

Selamat malam pada sume blogger.. Ada yang masih blum tido.. maklumlah esok ari sabtu.Ada yang bekerja half day. Ada yang cuti.Biasa la malam minggu.Mesti rugikan kalau tido awal.Sama la dengan aku.Ari bekerja da konfem tido awal.kalau ari minggu pun tido awal  macam rugi lak.. hehehe


Tadi saja je aku berblog walking jap.Sedang syok skodeng2 tu, tetiba aku terpandangkan ada segmen yang dianjurkan oleh HasrulHassan. Blogger otai kita.Banyak gak la segmen yang dianjurkan beliau aku join.Pada korang yang nak join gak, bleh klik kat sini.. atau banner kat bawah ni..






Salam perkenalan dari aku.. 


Nama sebagai blogger  : Allisya 
Nama blog                   : De5s Diarys  ( Delima's Diarys)
Tarikh mula berblog     : May 2008 ( tahun ni bru betul2 
                                      aktif)
Target tahun 2011       : Of coz la inginkan follower yang 
                                      ramai.Kalau leh lebih 500 orang.. :)
                                        
Teringin gak ada follower yang boleh memberi komen tentang kekurangan dan kegemaran pada blog aku sebab ingin perbaiki kekurangan yang ada.Ramai follower tapi tak ramai pembaca dan pengkritik tak best gak..betul kan?? ...  :D


opss.. lupa lak tarikh tutup segmen ni pada 13hb Nov 2011 jam 10 pagi yek.. cepat2..jangan terlambat.. :D
Jari tu tekanla kt cni :) www.tips-fb.com

7 comments:

Lia Irdelia said...

salam ziarah dari segmen yg sama.. :)

Khairiz said...

assalamualaiukum...ziarah disini dari segmen yg sama :)

shiema sufian said...

shiema singgah sni dr segmen yg same. jom singgah dan follow belog shiema :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

Fezz said...

datang membalas kunjungan..

aiENn cHAm said...

setuju! terima kasih jd follower sy dgn se-ikhlas hati,cewah! hehe ;)

Rahmah Ram Ram said...

As Salam,

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking. Semoga sukses selalu... dan Insyaallah semoga apa yang dihajati menjadi kenyataan :)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Datang dari segmen yang sama
JOM G BLOG GENK
KLIK SINI