01 January, 2012

2011-2012. Sebelum dan selepas



Hai kawan2.. Ni adalah segmen kedua yang aku join bagi tahun 2012.Seronok rasanya bila join segmen ni sebab leh terjah blog2 baru & lama .. Segmen yang ni mudah je..

  • Letak header Ben Ashaari..
  • Buat tajuk 2011-2012: Sebelum dan Selepas..
  • Citer apa yang terjadi pada korang atau apa yang korang lakukan pada detik-detik akhir malam 2011 dan masukkan tahun 2012..

Malam ni aku tak pergi `countdown' pun kat mana2. Aku hanya duduk kat depan pc, berFB, update blog dan join segmen. Segmen pertama aku masuk ialah Blog Hasrul Hassan.. Nak kuar pada waktu macam ni sure jalan sesak dan kat mana-mana pun ramai orang. Jadi lebih baik aku duduk umah dan tengok jela letupan bunga api di KLCC dan ICT Shah Alam kat TV. 


Senang je kan.. Nak join Klik kat Sini...




Jari tu tekanla kt cni :) www.tips-fb.com

5 comments:

Fiza said...

hepi new year jgk~

Lady Milo said...

selamat tahu baru, semoga tahun 2012 lebih bermakna, dan lebih beramal.. :-)

Yasmin Aris ♥ said...

hehehe . selamat tahun baruu ! :)

siti hidayah said...

Happy New Year :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

9n0L4 said...

betul tuuu. dr countdown dlm jem, lagi baik duk umah. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html