06 January, 2012

Jom cari Blogger setempat




Seperti yang HH cakap, kita tak tau pun sape di kalangan kita yang merupakan seorang Blogger. Tiada identiti khas yang diperkenalkan seperti setiap blogger ada kad khas atau kenali dari pakaian yang mengetahui dia seorang blogger.

Jadi,sebagai salah satu langkah pengenalan diri, CC join segmen ni dan berharap agar dapat berkenalan dengan lebih ramai blogger yang setempat dengan CC.Yang nak join tu, klik kat sini

Nama  : Allisya ( Nama pena)
Umur : 31 tahun ( bulan March baru 31  hihihi )
LOkasi : Tampoi, Johor Bahru.

Sila tinggalkan link korang di Exchange Link (kat Page) atau di ruangan komen..CC akan terjah blog korang pula..  :)



Jari tu tekanla kt cni :) www.tips-fb.com

4 comments:

Leeza Zailan said...

haii .. salam kenal ! :') Johor ya ? hehe

allisya said...

hai leeza.. yup..CC dr JB..
leeza asal mana?

Leeza Zailan said...

hai .. leeza asal batu pahat johor .. tapi stay Negeri sembilan n tak lama lagi Sabah .. haha

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...