01 January, 2012

Jom Tambah Follower Awal tahun 2012




Waah  segmen pertama yang aku join bagi tahun 2012.Bukak je blog.. Blog Hasrul Hassan yang aku terjah. Ok .. nak join senang je.

Klik kat Sini..

Sasaran follower yang aku nak capai untuk segmen ni.. Kalau boleh teringin gak nak dapatkan 200 orang follower.. :D
Wat kawan2 yang terjah blog aku ni, tolong tinggalkan link korang ye. Nanti aku nak terjah balik.. hehehe


`SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012'



Jari tu tekanla kt cni :) www.tips-fb.com

16 comments:

HasrulHassan [HH] said...

moga tercapai hasrat ....

cik bunga said...

eh samal a target..hehe..good luck!

allisya said...

Waa sukanya sy Hasrul hassan terjah blog sy.. Tima kasih.. amin..

Cik bunga : salam perkenalan.. gud luck gak utk awk! :D

QaSeh IrDia said...

sudah menjadi follower

http://qasehirdia.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

Ezad Skytech said...

salam perkenalan...

jalan2 kat blog yang join segmen HH..
semoga tercapai hasrat nak tambah follower...:D

#Selamat Tahun Baru 2012..(^^,)

siti salwa said...

hey . . visit . smbil follow blog anda .

follow me back . ngee

hopefully pe yg anda ingin kan tercapai

siti salwa said...

hey . . visit . smbil follow blog anda .

follow me back . ngee

hopefully pe yg anda ingin kan tercapai

teko_milo said...

salam ziarah.dari segmen yg sama.happy blogging.jom singgah blog milo. (",)

Mohd Billy said...

dah fllw blog ni..slmt thn bru 2012 kpd semua..jemput dtg ke blog sy..

best segmen ni

Arra Ahmad said...

datang dr segmen sama..:)

wani said...

follow akak,
dtg cni jugak eah??? ^_^

deen azmee said...

as-salam..

selamat tahun baru..

singgah dari segmen HH.. hehehe.. :)

http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

aku shafiq said...

hai .. blogwalking blog ni jap..

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html#comment-form

shy princessha said...

hai...
dtg dr segmen yg sama...
sudah follow di sini...=)

Ayang Anim said...

salam..

saya tak sempat join segmen ni...
anyway saya nak terjah jugak list di blog HH utk tambah follower...

http://tintaanim.blogspot.com/

tq

ZATI LALOLA said...

hello!! dah terjah blog ni!! jom terjah saya pulak!! hehhe